NO LI VA AGRADAR GENS

Desi s’enfada amb la seva cita a ‘First Dates’: «M’ha dit que soc una noia fàcil»

El comensal del ‘dating’ de Cuatro va assegurar que veia que era molt fàcil accedir-hi i conquerir-la

Desi s’enfada amb la seva cita a ‘First Dates’: «M’ha dit que soc una noia fàcil»
1
Es llegeix en minuts

Alguns comensals del restaurant de ‘First Dates’ poden ofendre la seva cita amb algun comentari. És el cas de Roberto, un cambrer i relacions públiques de Granada que va fer enfadar Desi durant la cita al parlar de com la conqueriria: «Crec que ho tindria fàcil. Crec que, per com ets, em seria molt fàcil accedir a tu i conquerir-te».

«A mi m’ha donat la impressió que m’ha dit que soc un noi fàcil i aquest comentari no m’ha agradat gens, crec que se m’ha notat», va assegurar Desi a la càmera esprés d’aquesta controvertida frase.

Concretament, aquest incòmode moment va arribar després que Roberto li preguntés com li agradaria que la conquerissin. Després d’evitar respondre per continuar sent una «sorpresa», la jove li va repreguntar com la conqueriria ell i es va sentir ofesa per les paraules del jove.

Notícies relacionades

És cert que la cita ja va començar malament, perquè hi va haver moltes mentides en les primeres impressions. Desi va afirmar que Roberto era «un noi guapo que físicament m’ha agradat», mentre que ell va assegurar davant d’ella que era una noia «molt guapa i simpatiquísima», opinió que no va coincidir als totals: «No m’ha agradat gens el seu cos i el físic és molt important».

Finalment, les seves diferències van ser determinants en la decisió final. Cap dels dos va mostrar interès per tenir una segona cita. «M’ha dit alguna cosa del tema de l’esport que per a mi és molt important i m’ha faltat al respecte», va explicar Roberto abans de marxar del restaurant de ‘First Dates’.