Tràiler

La segona part de la T12 de ‘La que se avecina’ ja té data d’estrena a Amazon Prime Video

La plataforma llançarà al gener els vuit capítols restants de l’última temporada de la comèdia

La segona part de la T12 de ‘La que se avecina’ ja té data d’estrena a Amazon Prime Video
1
Es llegeix en minuts

Amazon Prime Video arrencarà el 2021 amb l’estrena dels nous capítols de ‘La que se avecina’. La segona meitat de la temporada 12 de la comèdia estarà disponible al seu catàleg a partir del pròxim 8 de gener, tal com ha revelat aquest dijous la plataforma, que també ha llançat un tràiler en el qual s’avancen algunes de les seves trames. 

En el final de temporada de ‘La que se avecina’, els veïns s’enfrontaran a temes que posaran en entredit la seva moralitat, a situacions profundes i embolics sentimentals. Al llarg de vuit nous capítols, els personatges de la sèrie intentaran solucionar les catastròfiques desgràcies que se’ls aniran presentant, sempre des del sarcasme i la ironia.

Fernando Tejero (Fermín Trujillo), Macarena Gómez (Lola Trujillo), Jordi Sánchez (Antonio Recio), Eva Isanta (Maite Figueroa), Nathalie Seseña (Berta Escobar) i Pablo Chiapella (Amador) encapçalen el repartiment de ‘La que se avecina’, creada per Alberto i Laura Caballero i produïda per Contubernio Films. 

Notícies relacionades

Telecinco emet actualment en obert la primera part de la T12 de ‘La que se avecina’, que la setmana vinent es desdoblarà en dues nits amb un capítol dilluns contra ‘Mujer’ i un altre dimecres davant ‘Mask Singer’. De moment, la cadena no ha especificat quin dia reservarà per al final, previst per a la setmana del 21 de desembre.

Les audiències de ‘La que se avecina’ han baixat de manera notable en comparació amb les seves anteriors temporades. A més de la dura competència del ‘talent show’ d’Antena 3, que ha liderat a totes les seves gales, s’ha de recordar que els capítols que està emetent Telecinco estan disponibles a Prime Video des del mes de maig passat.