A LES 22:40 HORES

’La que se avecina’ a Telecino: Josito, Clara i Fina decideixen unir-se al negoci del narcotràfic de Menchu

Berta proposa a Antonio fer un viatge junts, però el majorista de peix, convençut que la seva dona li és infidel, rebutja el seu oferiment i comença a seguir-la per mirar de descobrir el seu amant

’La que se avecina’ a Telecino: Josito, Clara i Fina decideixen unir-se al negoci del narcotràfic de Menchu
1
Es llegeix en minuts

Telecinco emet aquesta nit, a les 22:40 hores, un nou capítol de la temporada 12 de ‘La que se avecina’. En aquesta ocasió, en la seva recerca d’una alimentaciósana, Bruno persuadeix Enrique de fer-se vegans i totss dos s’apunten a un exclusiu curs de cuina.Durant una de les classes, Malena (Blanca Oteyza), fèrria defensora del veganisme, convencerà Enrique perquè s’uneixi radicalment a aquest estil de vida.

Mentrestant,Berta proposa a Antonio fer un viatge junts, però el majorista de peix, convençut que la seva dona li és infidel, rebutja el seu oferiment i comença a seguir-la per mirar de descobrir el seu amant.

Amb motiu de la majoria d’edat de la seva primogènita,Maite li regala un cotxe a Carlota, per a humiliació d’Amador. Per congraciar-se amb la seva filla, el Cuqui decideix fer-li classes particulars perquè tregui el carnet de conduir a la primera.

Notícies relacionades

Mentrestant,la narcotraficant Lupe mira de comprar la voluntat de Yoli oferint-li desfilar com a dissenyadora novellaa la prestigiosa Passarel·la Cibeles. Josito, Clara i Fina, per la seva part, decideixen unir-se al negoci de Menchu.

Per la seva banda,Lola rep l’atractiva oferta de gravar una sèrie a l’estranger i, per tant, Vicente i Fermín hauran de fer-se càrrec d’Úrsula durant una temporada. Per entretenir-la, Fermín s’inventa Floppy, un personatge inspirat en uns vídeos de YouTube que tenen enganxada a la petita.