TOP TRENDING

Elena Cañizares, la infermera amb Covid que les seves companyes volien fer fora del pis, es fa viral

Es va convertir en el tema més comentat de Twitter aquest cap de setmana després de publicar la vergonyosa actitud de les seves companyes de pis

Elena Cañizares, la infermera amb Covid que les seves companyes volien fer fora del pis, es fa viral
Es llegeix en minuts

Redacción Yotele

La història d’Elena Cañizares Aparicio es va convertir en la gran protagonista de Twitter aquest diumenge. La jove, infermera de professió, va fer públic a través d’un fil a la xarxa social que les seves companyes de pis han intentat fer-la fora després d’explicar-los que estava contagiada de Covid. La falta de generositat i empatia va provocar que la protagonista es convertís en el més comentat del vespre amb gairebé 100.000 comentaris, la immensa majoria, de recolzament. Els mems tampoc van tardar a arribar.  

«Estàs sent egoista. Tens cotxe, per tant, pots agafar les coses i anar-te’n a casa els teus pares i així no propagar res», li comentaven en el grup de WhatsApp que tenien les tres i que ha publicat. Les dues companyes, anomenades al xat com Rocío Pis i Ángela Companya, desconeixen que és il·legal moure’t del domicili habitual quan se’t notifica que que el resultat de la PCR és positiu.

La sola insinuació d’Elena que tan sols necessitaria que alguna de les dues li portés els ‘tuppers’ amb menjar preparats i els hi deixessin davant de la porta ja els irritava: «Tenim la nostra vida, no hi ha motiu per estar en aquestes condicions. Per això tens casa teva (la dels seus pares). No cal que afectis altres famílies tenint casa teva». Poc els importava que els seus pares siguin persones d’alt risc i que, per tant, si hi ha un lloc on no ha d’anar, és allà. 

Et pot interesar

No obstant, la preocupació de les dues joves (que també estan obligades a confinar-se immediatament per haver estat en contacte directe amb una persona contagiada), no és precisament la salut de la seva companya: «Tu et vols quedar aquí costa que unes tres persones mçes s’hagin de fotre i no puguin anar al pis a fer la seva vida normal. Tenim universitat i gimnàs i tu no penses en això», li diuen sense cap tipus de vergonya. 

Finalment, Elena Cañizares va decidir bloquejar les seves companyes de pis i publica la història, que ja ha rebut nombroses mostres de recolzament tant de persones anònimes com de personatges coneguts, com Blas Cantó. EN ELABORACIÓ.