A 'LIARLA PARDA'

Julia Otero defensa els joves en la pandèmia i envia un encàrrec a Fernando Simón: «Centra't en la teva feina»

La periodista creu que l'epidemiòleg no hauria d'haver fet el programa amb Jesús Calleja i li recrimina la seva actitud

juliaotero

juliaotero

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Julia Otero ha concedit una entrevista a ‘Liarla Pardo’ en què ha parlat sense pèls a la llengua sobre diversos assumptes d’actualitat, com és el paper mediàtic que està tenint Fernando SimónLa periodista d’Onda Cero ha sigut crítica amb el director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries (CCAES) i li ha criticat la seva posició en els mitjans.

«Si jo fos [Jesús] Calleja buscaria desesperadament Fernando Simón, com tu i jo», començava dient-li Otero a Cristina Pardo. La locutora feia referència al programa que va protagonitzar l’epidemiòleg a Cuatro amb l’aventurer, sobre el qual opina que va ser ficar-se en un bon merder.

Notícies relacionades

«Si ets Fernando Simón no pots fer aquest programa. El mateix si et truquen uns muntanyencs per fer aquella entrevista, tampoc ho hauries de fer», va expressar Otero, que li enviava un encàrrec a Simón: «Centra’t en la teva feina». «Deixa’t de riscos que són innecessaris, que ja en tens prou sent la cara visible de la resposta del sistema sanitari espanyol en aquesta pandèmia», afegia.

«Hi ha gent gran molt cafre»

D’altra banda, Otero li donar un cop de mà als joves, els més criticats per la seva actitud davant la pandèmia: «Hi ha gent gran molt cafre que són perfectament irresponsables, també». «Jo no posaria l’accent només en els joves», va reflexionar Otero, que va explicar la seva postura: «Als 20 anys no saps que et moriràs i a sobre veuen a les estadístiques que no els passa pràcticament res i tenen ganes de sortir de festa. És el normal. Tots hem tingut 20 anys».

Temes:

Julia Otero