CONCLOUEN LA SEVA HISTÒRIA

La Melyssa perdona el Tom a 'La isla de las tentaciones': «No vull viure amb ràbia»

Els protagonistes de la segona temporada del 'reality show' han enterrat la destral de guerra

la-isla-de-las-tentaciones

la-isla-de-las-tentaciones

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Melyssa Pinto Tom Brusse, concursants estrella de la segona edició de ‘La isla de las tentaciones’, van mantenir aquest diumenge un tens cara a cara en el debat final del ‘reality’. La Melyssa va aportar proves que van confirmar que el Tom havia intentat reprendre la seva relació amb ella després d’haver-li sigut infidel amb la Sandra en el programa, provocant que l’empresari s’ensorrés.

Després que la Sandra revelés que era coneixedora d’aquests missatges perquè ja estava amb el Tom, la Melyssa es va ensorrar i va esclafir a plorar: «Et vaig dir que hi havia un 1% de possibilitats que algú et canviés els esquemes a l’illa. Vas veure una dona i et vas enamorar, ho entenc. Però no és just que després jugueu amb mi». «No li estic donant la culpa a la Sandra, de veritat. Està en el seu dret», va aclarir. 

Després d’escoltar aquestes paraules, el Tom també va començar a plorar i la Melyssa va decidir posar punt i final a aquesta mediàtica història: «Ja està, evidentment no t’agrairé el que he viscut, però et perdono. Considero que així també m’ajudo a mi mateixa, no vull viure amb ràbia a la vida i no et desitjo cap mal. Jo necessitava això, que deixessis de dir mentides de mi». «Et demano perdó per haver-te dit fill de puta», va afegir.

Notícies relacionades

Seguint els passos de la Melyssa, el Tom li va demanar disculpes a la jove entre llàgrimes: «Et demano perdó per tot. No volia jugar amb tu en cap moment. Ho he fet malament, no sabia com reaccionaries i he mentit quan vaig dir que estava sol. No volia que t’enfadessis, ho sento de veritat». 

El Tom, que com va avançar en exclusiva YOTELE participarà des d’aquest dijous en la segona temporada de ‘La casa fuerte’, també va llançar un avís pel que s’ha dit sobre ell en les últimes setmanes: «Pareu de jutjar-me. Jo no soc un dropo, un porc, un masclista o un cabró».