AVENÇ

Telecinco comença a promocionar els nous capítols de 'La que se avecina'

Els nous capítols de la comèdia arribaran a la cadena de Mediaset després de la seva emissió a Amazon Prime Video

la-que-se-avecina

la-que-se-avecina

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Bones notícies per als fans de ‘La que se avecina’, que podran disfrutar ben aviat de les noves aventures dels veïns de Mirador de Montepinar. Durant l’emissió d’‘El debate de las tentaciones’, Telecinco va llançar ahir a la nit una promoció en la qual anuncia la tornada de la comèdia, que serà una de les seves principals cartes per a l’últim trimestre de l’any. 

La dotzena temporada de ‘La que se avecina’ s’emetrà en obert a la cadena principal de Mediaset cinc mesos després de la seva estrena a Amazon Prime Video, que també s’ha avançat a l’emissió lineal d’altres ficcions del grup com ‘Madres’ o ‘El pueblo’

 

Notícies relacionades

En l’avenç, Amador apareix ajagut al llit mentre es resisteix a anar a una entrevista de feina. «¿Per a què? ¡No vull viure, abans ho tenia tot i ara no tinc res!», exclama mentre esclafeix a plorar. «Aquest acabarà dormint entre cartrons», lamenta Fermín, que serà un dels seus recolzaments al costat de Coque, Vicente i Agustín. 

Telecinco ha emès una altra promo protagonitzada per Josefina, que amenaça Bruno de demandar-lo per agressió. «¿Però per què? ¡Si no l’he tocat!», respon ell mentre la seva veïna es colpeja contra el marc de la porta, estratègia que el mateix Bruno decideix repetir per acabar amb la mateixa lesió al cap.