PER PREVENCIÓ

Maite Galdeano es queda sense visitar Sofía Suescun a 'Sola' per possible positiu en coronavirus

La mare de la concursant s'haurà de sotmetre a un PCR per confirmar si està contagiada

sofia-y-maite

sofia-y-maite

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La Covid-19 ha deixat encara més ‘Sola’  Sofía Suescun en el ‘reality’ exclusiu de Mitele Plus. A Mediaset s’han vist obligats a cancel·lar la visita de la seva mare, Maite Galdeano, que estava prevista per a la tarda de diumenge, 27 de setembre, a causa d’un possible contagi per coronavirus

La mateixa Maite era l’encarregada de comunicar-li la notícia a Suescun a través d’una videotrucada. «Saps que quan entrem a Mediaset ens fan unes proves. M’han sortit uns anticossos i llavors no m’hi deixen entrar, és el normal perquè són molt estrictes i ho entenc», va explicar l’exconcursant de ‘Gran hermano 16’. 

Notícies relacionades

 A causa d’aquest imprevist, Galdeano ha d’acudir aquest dilluns al metge de capçalera per sotmetre’s a una prova PCR i obtenir el resultat definitiu: «M’han de ficar el pal pels nassos i allà ja em diuen si tinc o no tinc la malaltia». 

Abans que res, Galdeano va voler tranquil·litzar la seva filla i va afirmar que no ha experimentat cap tipus de símptoma: «La noia m’ha dit que tinc uns anticossos i que potser l’estic passant, puc ser asimptomàtica».