DILLUNS VINENT

Dakota ('Hermano Mayor') salta a TVE com a convidada del debat educatiu posterior a 'HIT'

La jove, coneguda per les seves aparicions en programes de Telecinco, participarà a '¿Quién educa a quién' amb la seva mare

dakota

dakota

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Dakota fa el salt de Telecinco a TVE. La jove que es va donar a conèixer a ‘Hermano Mayor’, format que més endavant li va obrir les portes de ‘Supervivientes’, participarà el pròxim dilluns a la televisió pública com a convidada de ‘¿Quién educa a quién?’. El debat presentat per Mamen Asencio, que s’emetrà a partir de les 23.15 h, després del segon capítol de ‘HIT’, abordarà la relació entre pares i fills. 

Per explicar els motius de la difícil relació dels adolescents amb qualsevol figura d’autoritat, especialment els pares, el programa tindrà al plató Dakota  i la seva mare, Nadia, tal com avança TVE en una nota de premsa. 

A més de Dakota, presentada per la Corporació pública com «una jove d’adolescència turbulenta i mediàtica», també participaran en el col·loqui la Begoña i la seva filla Lidia, una alumna assetjada que alleujava la frustració a casa. 

José Antonio Luengo, psicòleg i exdefensor del menor de la Comunitat de Madrid; Ricardo Pardo, terapeuta i director d’un centre de referència per a adolescents amb trastorns de conducta; el jove filòsof Ernesto Castro, i la psicòloga Silvia Álava també col·laboraran en el debat posterior a ‘HIT’, juntament amb el creador de la sèrie, Joaquín Oristrell, i el seu protagonista, Daniel Grao

També acudirà a plató Laura Baena, creadora del Club de Malasmadres; i hi haurà connexions amb la jutge de menors Reyes Martel i el biòleg i neurocientífic David Bueno

 

La 1 emet el segon capítol de ‘HIT’

El primer que ha de fer Hugo per curar l’escola Anne Frank és identificar la malaltia: un grup de nou alumnes, que considera els responsables de tots els mals del centre. Per poder treballar amb ells i aplicar el seu mètode, necessita primer convèncer els pares perquè li firmin l’autorització i acceptin sotmetre els seus fills a aquesta dinàmica tan excepcional.

Notícies relacionades

El problema és que Hugo té un gran do de la paraula, però també de la provocació. Després d’una primera reunió, els pares de tres dels nois (Lena, Gus i Darío), refusen donar el seu consentiment. Sense ells, el mètode HIT no serveix de res: la infecció no remetrà i s’estendrà.

‘HIT’, produïda per RTVE en col·laboració amb Grup Ganga, s’endinsa en el món de l’educació, els seus reptes i els seus problemes per comprendre què passa als centres educatius del nostre país. La ficció entrarà a l’escola Anne Frank a través d’Hugo Ibarra Toledo, ‘Hit’, un pedagog brillant, provocatiu, díscol, egocèntric, un perdedor confés, políticament.

Temes:

TVE