NOVA ESTRATÈGIA

'El concurso del año' es desdobla a Cuatro: ara també s'enfrontarà al 'Pasapalabra'

La cadena de Mediaset emetrà dues entregues diàries del programa de Dani Martínez, una al matí i una altra a la tarda

dani-martinez

dani-martinez

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Cuatro reestructura la seva franja del matí i el vespre des d’aquest dilluns, 6 de juliol. La segona cadena de Mediaset continuarà emetent, a partir d’avui, dues entregues diàries d’‘El concurso del año’, amb la diferència que una s’emetrà al matí i una altra a la tarda.

‘El concurso del año’ mantindrà una primera emissió a les 14.20 hores, mentre que a les 20.30 hores tornarà a la graella amb una segona entrega. D’aquesta forma, el programa de Dani Martínez, que actualment emet reposicions després de paralitzar les gravacions per la crisi del coronavirus, competirà directament contra el ‘Pasapalabra’.

Notícies relacionades

L’espai passarà a formar part de les tardes de Cuatro, que durant els últims mesos ha fet pujar els seus resultats d’audiència gràcies al tàndem format per ‘Todo es mentira’ i ‘Cuatro al día’. Quan s’acabi la segona entrega diària d’‘El concurso del año’, la cadena continuarà emetent reposicions de ‘First dates’

‘El concurso del año’ es mantindrà com una de les apostes de Cuatro en la nova temporada televisiva. La cadena de Mediaset ha revelat a través d’una promoció que ‘Gipsy kings’, ‘Samantha y la vida de...’, ‘Mujeres al poder’, ‘First dates’, la tercera temporada de ‘The good doctor’, ‘Cuarto milenio’, ‘Volando voy’ i ‘En el punto de mira’ seran algunes de les seves principals cartes de cara a la tardor. 

Temes:

Cuatro