A LA GALA 11

'OT 2020' es disculpa amb Flavio pel vídeo que el va fer plorar: «No vam voler donar una imatge negativa»

Roberto Leal li va demanar disculpes al concursant en nom de tot l'equip per unes imatges que es van emetre a la gala anterior

flavio

flavio

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’organització d’‘OT 2020’ es va disculpar aquest dimecres amb Flavio per un polèmic vídeo que es va emetre a la gala de la setmana passada. En les imatges en qüestió, que mostraven el sopar del noi amb Samantha, feia l’efecte que ell no havia articulat ni una sola paraula davant la companya, que apareixia parlant tota l’estona. Això va provocar que el murcià s’enfonsés en el repàs de gala, plorant i afirmant que no s’havia sentit còmode. 

Al ser conscient del mal que li havia fet el vídeo, l’organització va voler aclarir els fets durant l’entrega d’ahir a la nit. Roberto Leal va ser l’encarregat de fer arribar les disculpes a Flavio en nom de tot l’equip:«Et vam posar un vídeo del sopar amb Samantha i al principi de la setmana ho vas passar una mica malament. Et volem comentar, de part de tot l’equip, que quan et vam posar aquest vídeo era per fer riure amb Samantha, perquè estava tan nerviosa que no et deixava parlar».

Notícies relacionades

Roberto va voler que quedés clar que la intenció del programa no era donar «una imatge negativa» del concursant. «Et demanem disculpes. A tu i als teus companys us estimem molt», li va dir al noi. No obstant, immediatament després va donar pas a un vídeo bastant similar però en un context diferent. 

«Tenim un altre vídeo, però, aquest, divertit. Durant la setmana has intentat compondre, però hi ha una persona que no et deixava. ¿Vols que ho vegem? Si em dius que no em deixaràs un forat, perquè no tenim res més», va assenyalar Roberto abans de posar les imatges a Flavio, que en aquesta ocasió se les va prendre amb humor