VÍDEO

Així ha sigut l'arribada dels 'Supervivientes' a Espanya: crits, plors i moments de tensió

Ana María Aldón s'ha posat a plorar enmig del núvol de fotògrafs que han captat la sortida dels concursants de l'aeroport

supervivientes

supervivientes

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘El programa de Ana Rosa’ ha mostrat aquest dimarts en directe l’arribada dels concursants de ‘Supervivientes’a Espanya. Procedents d’Hondures, els cinc aspirants a la victòria han aterrat a l’aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas juntament amb Lara Álvarez i la resta de l’equip del programa. 

A la terminal esperava un nombrós grup de fotògrafs i mitjans de comunicació que han captat les primeres imatges dels supervivents, que han aparegut amb mascaretes i amb uns auriculars per no rebre informació de l’exterior, ja que el concurs encara no ha acabat per a ells. 

Ana María esclata a plorar

Notícies relacionades

Com ha pogut comprovar-se en la connexió en directe que ha mostrat ‘Ana Rosa’, durant el desembarcament dels concursants s’han viscut uns moments de tensió a causa de les mesures de seguretat pel coronavirus. «¡Sisplau, guardin les distàncies!», exclamava un policia mentre també s’escoltava la rèplica d’un operador de càmera: «¡Jo no estic tocant a ningú!»

D’altra banda, una integrant de l’equip ha perdut els nervis al veure’s incapaç d’obrir-se pas entre el núvol de periodistes. «¡Ens deixeu passar!», ha cridat mentre se separava la mascareta del seu rostre. Una situació que, tal com ha relatat la reportera, ha provocat l’angoixa d’Ana María Aldón, que s’ha posat a plorar davant de l’atenta mirada dels reporters desplaçats fins a l’aeroport.