XARXES SOCIALS

Susana Díaz respon a Pablo Motos després de la seva última polèmica: «Ja n'hi ha prou d'atacar el nostre accent»

La secretària general del PSOE andalús ha compartit el seu enuig per la pregunta que li va fer el presentador d''El hormiguero' a Roberto Leal

susana-diaz-y-pablo-motos

susana-diaz-y-pablo-motos

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La polèmica pregunta que li va fer Pablo Motos a Roberto Leal a ’El hormiguero’ continua fent parlar. El presentador va voler conèixer si el nou conductor de ’Pasapalabra’ «suavitza» el seu accent andalús en el concurs, cosa que va provocar la indignació de molts espectadors que van aplaudir l’elegant resposta del convidat: «Crec que l’accent no té res a veure amb la dicció»

Una de les que ha reaccionat a les paraules de Motos ha sigut Susana Díaz, secretària general del PSOE a Andalusia. «Un dia s’ataca actors i actrius. Un altre dia, una ministra. I ara, un periodista», ha començat escrivint la política en el seu compte de Twitter, on no ha ocultat el seu enuig: «Ja n’hi ha prou d’atacar el nostre accent andalús»

Notícies relacionades

«El de Lorca, Machado, Bécquer o Zambrano. El del gairebé el 20% dels espanyols», ha subratllat Díaz, que molt ofesa, finalitza el seu missatge afirmant que «el més ric i saborós castellà del món es parla a Andalusia».

Roberto Leal: «Seré jo mateix, no un ninot»

Dimarts passat, les xarxes es van rendir davant de Roberto Leal per la seva reacció a la pregunta de Motos. «Miraré d’articular més, però mentre els concursants m’entenguin, que m’entenen perfectament perquè fa 20 anys que treballo a la televisió, no hi ha cap problema», va assenyalar el nou presentador de ‘Pasapalabra’, que té clar que no perdrà la seva essència: «Si Antena 3 et crida és perquè siguis tu mateix i no un ninot»

Temes:

Pablo Motos