ARRASA A LES XARXES

Ester Expósito parla a 'La resistència' del seu vídeo viral ballant reggaeton: «Hi ha hagut una mica d'enrenou»

L'actriu d''Élite' s'ha convertit en l'espanyola amb més seguidors a Instagram

la-resistencia

la-resistencia

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Amb només 20 anys, Ester Expósito ha fet el salt a la fama internacional gràcies al seu paper en l’exitosa ‘Élite’ de Netflix. A més, la repercussió de la sèrie tant dins com fora de les nostres fronteres ha permès que l’actriu s’hagi convertit en l’espanyola amb més seguidors a Instagram, superant la xifra dels 19 milions de seguidors. D’aquesta forma, ha desbancat de la primera posició la model Georgina Rodríguez, nòvia de Cristiano Ronaldo. 

Per si això fos poc, la jove ha donat molt de què parlar durant els últims dies per la publicació d’un vídeo que ha fet història, ja que s’ha col·locat com el més vist d’Instagram a Espanya. La gravació d’Ester, en què apareix donant-ho tot a ritme de reggaeton, no ha parat de sumar visites des de dissabte passat i ja supera els 35 milions de reproduccions

Notícies relacionades

Durant la nit d’ahir, l’actriu va connectar en directe amb ‘La resistencia’ i va xerrar amb David Broncano sobre les dues fites que ha assolit a la xarxa social de fotografia. «Ets com la corba del coronavirus abans d’aplanar-se», va fer broma el presentador davant d’Ester, que prefereix mantenir-se amb els peus a la terra i restar importància a aquestes xifres desorbitades: «Ara soc la que més seguidors té, però d’aquí a dos mesos potser és una altra»

Durant la seva intervenció en el ‘late night’ de Movistar+, també es va pronunciar sobre el vídeo que ha revolucionat els seus seguidors. «Surto ballant reggaeton a la meva habitació durant la quarantena i hi ha hagut una mica d’enrenou», va explicar abans de revelar com va sorgir la idea: «Em vaig gravar en pijama perquè m’encanta ballar i ho estic trobant molt a faltar. Em frustra saber que les discoteques obriran tard, llavors hi ha dies que em poso a ballar». «Se’m va ocórrer la idea de pujar-ho. És una tonteria», va assenyalar.