XARXES SOCIALS

Antonio Maestre respon a Javier Negre després d'anomenar-lo «escarbat»: «És massa greu»

El tertulià de Mediaset va atacar el periodista durant una entrevista amb Chani Pérez Henares

maestre-negre

maestre-negre

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Javier Negre torna a col·locar-se en el focus de la polèmica. En aquesta ocasió, el conegut tertulià de Mediaset està en boca de tots pels seus atacs al periodista Antonio Maestre al seu canal de YouTube, on ha entrevistat Chani Pérez Henares després que aquest anunciés la seva sortida d’‘Al rojo vivo’

Durant la seva conversa amb el ja excol·laborador d’Antonio García Ferreras, Negre va començar a arremetre contra Maestre. «Un dels escarbats que més mouen les xarxes socials i que generen més odi és Antonio Maestre, amb qui has hagut de compartir taula moltes vegades. Molts espectadors pregunten com una persona tan íntegra com vostè podia compartir debat amb aquest escarbat».

Notícies relacionades

Maestre ha denunciat aquesta situació al seu compte de Twitter, on fa dues preguntes: «¿I jo, què se suposa que he de fer amb Javier Negre? ¿Demano empara a la FAPE o creieu que l’Associació de la Premsa de Madrid l’empararia a ell abans?». «Això ja és massa greu», recalca el comunicador a la xarxa social de l’ocell blau. 

En un tuit posterior, el col·laborador assenyala que «el llenguatge és molt rellevant». «Escarbat era la manera en què els periodistes hutus anomenaven els tutsi des dels mitjans per deshumanitzar-los i cridar al seu genocidi. Negre és el nostre Ngeze», apunta Maestre.