CANVI

TVE avança l'horari del seu 'prime time' i mou 'TVEmos' al cap de setmana

Els programes de la televisió pública començaran aquesta setmana just després del 'Telediario 2'

tve

tve

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els espectadors de TVE estan d’enhorabona. La televisió pública ha escoltat una de les peticions més habituals del públic i ha pres la decisió d’avançar el seu ‘prime time’. Des d’aquest dilluns, 30 de març, els programes de La 1 començaran just després de la segona edició del ‘Telediario’.

D’aquesta forma, els espais ‘Maestros de la costura’ (dilluns), ‘Todos en casa’ (dimarts), ‘Killing Eve’ (dimecres) i el cine de dijous començaran aquesta setmana a les 22:05 hores. De moment, TVE no ha confirmat si es tracta d’una decisió definitiva o temporal. 

Notícies relacionades

Una estratègia que arriba en una època en què el consum televisiu està disparat, a causa de la quarantena a tot el país per la crisi del coronavirus. Aquest moviment afecta directament ‘TVEmos’, que desapareix de l’‘access prime time’ de La 1 per fer el salt a la sobretaula del cap de setmana, on s’emetrà a les 14.30 hores

L’espai de vídeos i imatges sorprenents produït per 100 Balas va iniciar fa uns dies una nova etapa amb Mary Ruiz al capdavant, en substitució d’Elisa Mouliaá  per la seva baixa maternal. ‘TVEmos’ acumula al març una mitjana superior al 9% amb més d’1,6 milions d’espectadors, el seu màxim mensual. 

Temes:

TVE