TORNARÀ EN 15 DIES

Pedrerol tanca temporalment 'El chiringuito' pel coronavirus: «L'esport està aturat»

El presentador va anunciar aquest dijous que l'espai de debat esportiu es prendrà dues setmanes d'aturada

pedrerol

pedrerol

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La crisi del coronavirus continua afectant la indústria televisiva. Un exemple clar és el d’‘El chiringuito de jugones’, que va ser dels primers a prohibir l’entrada de públic al seu plató com a mesura de prevenció. Ara, l’espai que capitaneja Josep Pedrerol a Mega ha fet un pas més i ha anunciat que paralitzarà les emissions durant les dues pròximes setmanes. 

El presentador, que va iniciar el programa d’ahir agraint i posant de relleu la feina que estan fent els sanitaris, va revelar la decisió que ha pres l’equip del programa: «Us volia comentar que a ‘El chiringuito’ ens prendrem dues setmanes en què no estarem amb vosaltres, estarem a casa preparant coses noves per al programa». 

 

Una mesura que es pren a causa de la situació que travessa el món de l’esport, aturat per la pandèmia: «No tenim Lliga, no tenim Champions, ni NBA, ni motos ni cotxes». «Entenem que sense futbol o sense bàsquet és molt complicat fer un programa d’aquest tipus. El que voleu és que us entretinguem amb temes que provoquen el debat, el riure, l’enuig o la passió», va apuntar Pedrerol. 

Notícies relacionades

No obstant, el periodista va voler remarcar que les xarxes socials del format es mantindran actives cada nit: «Us explicarem com va la nostra vida a casa, perquè això és el que hem de fer. És la gran recomanació. Si podeu, quedeu-vos a casa. Si us trobeu malament, teniu telèfon». 

Abans de començar el programa, va tornar a insistir en la importància de seguir les recomanacions del Govern: «Veient imatges de discoteques, de gent prenent copes als bars... Els experts diuen que no és gaire recomanable». «No us ajunteu amb gaire gent i tingueu precaució», va dir adreçant-se als joves que cada nit veuen ‘El chiringuito’.