ES TROBAVA MALAMENT

Capde, professor d''OT 2020', no assisteix a l'Acadèmia com a mesura de prevenció pel coronavirus

Noemí Galera ha comunicat als concursants el motiu de la seva absència

ot-2020

ot-2020

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Des de fa uns dies, ‘OT 2020’ ha implementat una sèrie de mesures de prevenció per combatre el coronavirus. La més destacada, sens dubte, és que aquest diumenge la gala se celebrarà a porta tancada i sense públic al plató. Però, a més, durant el matí d’avui, un dels professors s’ha absentat del seu lloc de treball per trobar-se malament.

Es tracta de Capde, l’encarregat d’ensenyar als alumnes l’assignatura de Llenguatge Musical. «No es troba gaire fi, llavors per prevenció es quedarà avui a casa», els ha explicat Noemí Galera als concursants després de la classe de fitnes que aquest divendres ha estat impartida per Joan Garrido, d’‘OT 2018’. 

 

Notícies relacionades

La directora de l’Acadèmia ha insistit que es tracta d’una mesura que s’ha pres per la situació que passa el país pel coronavirus, tema del qual ja han sigut informats durant els últims dies: «Avui es troba bé. Ahir era el seu dia de festa i estava una mica regular, llavors per si de cas és millor que es quedi a casa». 

Una altra absència destacada ha sigut la de Mamen Márquez, en aquest cas per un trist motiu. Noemí els ha comunicat que a causa de la mort de la seva tieta, tampoc podrà acudir durant la jornada d’avui al centre de formació. Els concursants, després de conèixer aquesta informació, li han enviat tot el seu afecte. «Digues-li que l’estimem», ha apuntat Hugo.