SETMANA COMPLICADA

Manu i Noemí adverteixen l'Eva ('OT 2020') després de riure al 'pase de micros': «Te'n penediràs»

La directora i el professor de l'Acadèmia van esbroncar una mica la concursant per la seva actitud

eva

eva

1
Es llegeix en minuts
Redacció Yotele

No està sent una setmana fàcil per a l'Eva a 'OT 2020'. La concursant ha tingut problemes amb 'La bestia cena en casa', la cançó que haurà de defensar aquest diumenge en una gala que estarà marcada per l'absència de públic al plató. Ahir, durant el 'pase de micros', la jove es va posar a riure davant de la sorpresa dels professors per un gest que li va fer Capde, segons ella mateixa va intentar justificar després.

«Això no pot passar», va dir Noemí Galera amb la mateixa cara seriosa que tenien la resta dels seus companys. Va ser llavors quan Manu Guix va parlar per fer-li un toc d'atenció a la concursant: «Ha arribat el moment que oblidis el teu dèficit d'atenció i treballis de valent».

«No n'hi prou només amb això que tant ens agrada de tu, que és el teu magnetisme, la teva energia i la teva expressivitat. És meravellós i m'encanta, però ha d'anar acompanyat d'una bona execució des de ja», va recalcar el director musical de l'Acadèmia. «No parlo per l'errada de la lletra, has començat malament, imprecisa, no estava tan bé com a la sala del piano. Vas amb retràs», añadió.

Notícies relacionades

Pero Manu Guix no es va quedar allà i també va retreure a Eva la seva actitud durant els assajos: «Avui m'ha costat treballar amb tu. Estaves tota l'estona mirant-te al mirall, mirant la porta a veure qui estava. Pren-t'ho seriosament ja, tinc ganes que t'ho prenguis seriosament».

La careta de l'Eva aquí m'ha emocionat, li cau la llàgrimaNoemí: És que te'n penediràs després Eva, jo ja no sé com dir-t'hoManu: Ai no volia fer-te plorarNoemí: No no, és necessari#DirectoAcademia11M #OTDirecto11M #EvaOT11M pic.twitter.com/xs51OcU58X— MalúPamplona :) fan (@Lauraaa_rm) March 11, 2020

Al escoltar aquestes advertències, Eva va començar a plorar i el professor va intentar calmar-la: «No volia fer-te plorar. No em malinterpretis, no t'estic esbroncant. M'ho passo molt bé amb tu, però m'agradaria veure que realment tens ganes de seguir en aquest concurs. Has de deixar-te la pell, has de clavar aquest tema». «És que després te'n penediràs, Eva. No sé com dir-t'ho», va apuntar per la seva part Noemí.