CURIÓS MOMENT

'La resistencia': la coreografia de Twin Melody «en idioma Tik Tok» per respondre la pregunta del sexe

Les cantants i influencers van visitar el programa de David Broncano i van respondre les preguntes clàssiques del presentador

twin-melody

twin-melody

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Paula i Aitana, més conegudes com a Twin Melody, van visitar aquest dilluns el plató de ’La resistencia’ per presentar el seu llibre ‘Momentos soña2’. Les bessones, que tenen milers de seguidors a les xarxes socials, van fer ostentació de la seva habitual facilitat davant de les càmeres durant l’entrevista amb David Broncano i van respondre les preguntes clàssiques del programa. 

«Deveu estar guanyant molts diners de publicitat i de coses. ¿Teniu compte conjunt?», va preguntar el presentador a les seves convidades, que no van dubtar a treure’l de dubtes: «Tenim comptes separats i un de conjunt, però aquest només l’utilitzem per gastar diners al moment».

No obstant això, van preferir no revelar la xifra exacta: «En comptes de donar la dada volem donar una altra resposta. Tenim més del que ens pensàvem que tindríem a aquesta edat fa uns anys, però cal tenir en compte que som autònomes i cada mes ens ens treuen un munt». «La veritat és que estem agraïdes», van afegir sense oferir una xifra exacta malgrat la insistència de Broncano. 

Notícies relacionades

Quant a les relacions sexuals que han mantingut l’últim mes, el presentador es va assegurar que les artistes són majors d’edat i els va etzibar la pregunta. El que no s’esperava era la resposta de les joves, que van fer una coreografia que ningú del plató va poder comprendre. «T’hem respost en idioma de Tik Tok, has d’encertar-ho», van deixar anar davant d’un Broncano que es va quedar sense paraules. 

«¿Amb això heu dit quantes relacions heu tingut? ¿Us heu enrotllat amb un grup de ‘cheerleaders’?», va fer broma l’humorista, mentre les entrevistades reien a cor què vols. «Ho deixem a la teva imaginació», van apuntar sense voler donar més detalls.