LAPSUS EN DIRECTE

Echenique respon a Ferreras després de dir que no va aplaudir el Rei: «Tampoc em vaig posar dret durant l'himne»

El diputat d'Unides Podem s'ha pres amb humor la relliscada del presentador d''Al rojo vivo'

echenique

echenique

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Al rojo vivo’ va retransmetre aquest dilluns en directe la Sessió Solemne d’Obertura de la XIV Legislatura. Durant l’entrada del rei Felip VI al Congrés dels DiputatsAntonio García Ferreras va comentar el que estava passant en aquells moments i va patir un lapsus que està sent molt comentat a les xarxes socials. 

«Tots els diputats estan aplaudint. Alguns d’Unides Podem, com Pablo Echenique Jaume Asens, no estan aplaudint», va deixar anar el presentador de l’espai informatiu de laSexta, que va reafirmar les seves paraules: «Tots els membres d’Unides Podem del Govern aplaudeixen (...) Echenique, si veuen allà al centre, no està aplaudint». 

Notícies relacionades

A l’assabentar-se de la narració del periodista, Echenique, que pateix atròfia muscular espinal, s’ho ha pres amb humor i ha respost a les seves xarxes socials: «Pel que sembla Ferreras diu que no vaig aplaudir en la sessió d’avui. És correcte. Tampoc em vaig posar dempeus durant l’himne ni em van posar de titular en el partit de futbet de després de la sessió solemne d’obertura. ¡Antonio, tio!». 

Juan Carlos Monedero, cofundador de Podem, també ha recollit en el seu compte de Twitter la cridanera relliscada de Ferreras. «¡Tens raó, Ferreras! Echenique me n’ha fet unes quantes d’aquestes. Una vegada em van abraçar tots els de l’Executiva de Podem i Eche allà, assegut, com si no fos amb ell. Un altre dia, en una presentació, tothom em va aplaudir d’allò més. I ell tossut, fred. Malament», va escriure a aquesta xarxa social.