DESPRÉS DE SER DESNONADA

Paquita de Mònaco reapareix a 'Sálvame' per parlar de la seva dramàtica situació: «Dormo al carrer»

La tieta d'Adans Peres, exmarit d'Estefanía de Mónaco, va heretar un deute de 35.000 euros després de la mort de la seva filla

paquita-de-monaco

paquita-de-monaco

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Paquita de Mònaco es va convertir en un dels personatges més populars de la premsa rosa durant la dècada dels 2000 per ser tieta d’Adans Peres, l’acròbata que va estar casat amb la princesa Estefanía de Mónaco. Tot i que al seu dia va mantenir una estreta relació amb el món de la televisió, acudint com a convidada i col·laboradora a diferents platós, la situació de Paquita ha canviat per complet i en l’actualitat està vivint al carrer al costat del seu marit.

La mateixa Paquita ha reaparegut aquesta setmana a ‘Sálvame’ per compartir el dramàtic estat en què es troba. «No estic bé. Tinc 73 anys i peso 39 quilos», va començar dient després de retrobar-se amb Jorge Javier Vázquez. La dona va relatar que ha arribat a aquest extrem per «circumstàncies» que li han anat malament. «Vaig tenir una filla que estava malalta i es va morir, i el meu altre fill també va morir del mateix», va explicar aquest dimecres a Telecinco. 

Durant la seva reaparició davant de les càmeres, Paquita va revelar que el principal motiu que l’ha portat a viure al carrer és el deute que va deixar la seva filla: «Una nit em va trucar un número privat i em van dir que devia 35.000 euros. Em van demanar que no anés a la policia i em van amenaçar, dient que si no pagava em mataven a mi i a la meva neta».

Notícies relacionades

«No sé què va fer la meva filla», va lamentar la dona, que, malgrat tenir germans, no manté cap tipus de contacte amb ells: «Ni em parlen, no sé per què». Per intentar afrontar el deute, Paquita es va veure obligada a demanar préstecs als bancs. «Em van desnonar l’any passat», va relatar davant de Jorge Javier i els seus col·laboradors.

Durant els mesos d’hivern, Paquita viu en un alberg, però també s’ha vist obligada a passar les nits a la intempèrie: «El meu marit i jo ens fiquem on no fa fred i ens arrupim». A més, va comentar que s’arregla als banys d’una estació de tren i que va a un menjador social. 

Temes:

Sálvame