YOTELE EN LA PRESENTACIÓ

'OT 2020' renova la seva mecànica: el favorit tindrà diferents privilegis i no hi haurà límit de nominats

TVE estrena aquest diumenge, 12 de gener, la nova edició de l'exitós talent show

ot-2020

ot-2020

1
Es llegeix en minuts
Redacció Yotele

Els llums de l'Acadèmia i del plató d' 'Operación Triunfo'  es tornaran a encendre aquest diumenge, 12 de gener, amb l'estrena d'una nova edició que arribarà carregada de novetats. TVE presenta aquest dijous en una roda de premsa celebrada a Barcelona, a la qual ha acudit YOTELE, la tornada del 'talent show' produït per Gestmusic, que donarà l'oportunitat a 16 nous concursants de triomfar en el món de la música. 

Notícies relacionades

'OT 2020' marcarà distàncies amb les dues temporades anteriors amb importants canvis en la  mecànica. En primer lloc, desapareixerà el límit de quatre nominats en cada gala. També canviaran els privilegis del favorit, ja que l'audiència continuarà elegint un concursant però no es podrà relaxar, perquè el jurat podrà proposar que abandoni l'Acadèmia després de la seva actuació. Cada setmana, el més votat pel públic tindrà un avantatge: cantar en solitari o en parella, triar repertori o salvar algú de la nominació.

¡Us presentem els nostres professors! Tenim noves incorporacions com @ivanlabanda (Interpretación), @zaharapop (Cultura Musical), @CristianyMario (Urban), @NatCalderonJazz (Voz i Movimiento), @CescEscolanet (Fitness) y @EirianJames (Inglés) ¡Bienvenidxs! #LlegaOT2020 pic.twitter.com/QIu1gWduuB— Operación Triunfo (@OT_Oficial) January 9, 2020

(En elaboración)