PER AL 10-N

Mediaset rebutja el debat de l'Acadèmia de TV: «El de Telecinco s'ha de valorar de manera prioritària»

El grup de comunicació ha explicat que contempla únicament l'emissió del debat que va proposar als partits

debate

debate

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Com ja va passar en les anteriors eleccions generals, la celebració dels debats electorals ha tornat a crear tensions entre els grans grups de comunicació. Després que l’Acadèmia de Televisió s’hagi ofert per celebrar un únic debat neutral a través d’un senyal que posaria a disposició de tots els mitjans interessats a emetre-la, Mediaset ha mostrat la seva disconformitat perquè considera que l’oferta que havia realitzat als partits «s’hauria de valorar de manera prioritària»

Argumentant que a l’anterior campanya els debats van estar organitzats per TVE i Atresmedia, el grup amb seu a Fuencarral ha comunicat que la seva cadena principal hauria de ser en aquesta ocasió el punt de trobada entre els candidats a la presidència. 

Notícies relacionades

«La nostra proposta als cinc primers partits per a la celebració d’un debat televisiu, que es va enviar tot just conèixer-se que hi hauria una nova convocatòria d’eleccions, es contempla únicament per a la seva emissió a Telecinco i considerem que s’hauria de valorar de manera prioritària, ja que a l’anterior campanya electoral es van oferir als altres dos operadors principals», han assenyalat fonts de Mediaset a Europa Press. 

El grup ha mostrat aquesta actitud després que aquest dijous, 3 d’octubre, el Comitè Electoral del PSOE anunciés que Pedro Sánchez, president del Govern en funcions i candidat dels socialistes, participarà en un únic debat el 4 de novembre. Tot apunta que aquesta cita, en la qual també hi participarien PP, Unides Podem, Ciutadans i Vox, estarà organitzada per l’Acadèmia de Televisió que presideix María Casado.