MILLOR ACTRIU DE MINISÈRIE

Emmys 2019: L'aplaudit discurs de Patricia Arquette sobre les persones trans

La intèrpret va perdre fa tres anys la seva germana Alexis, activista i actriu transgènere

patricia-arquette

patricia-arquette

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Patricia Arquette va ser una de les premiades durant la cerimònia d’entrega dels Emmy 2019, que es van celebrar aquest diumenge a la nit alTeatre Microsoft de Los Angeles (Estats Units). L’actriu es va emportar l’estatueta a Millor Actriu de Minisèrie pel seu paper a ‘The act’, una produccióde Hulu que aborda la relació tòxica d’una jove amb la seva mare sobreprotectora. 

Al recollir el premi sobre l’escenari, Arquette va protagonitzar un dels moments més emotius i destacats de la nit, ja que va aprofitar el seu discurs per reivindicar els drets de les persones transgènere. La coneguda intèrpret, que el 2005 es va emportar un altre Emmy per ‘Medium’, no va poder contenir les llàgrimes al recordar la mort de la seva germana Alexis, que va morir el 2016. 

Notícies relacionades

«Estic tan trista per haver perdut la meva germana Alexis... Encara es persegueix les persones trans. Estic de dol cada dia de la meva vida i així estaré la resta de la meva vida per tu, Alexis, fins que canviem el món perquè no es persegueixi les persones trans. I doneu-los feina. Són éssers humans, així que doneu-los feina», va demanar Arquette, que va rebre l’aplaudiment i una ovació per part dels assistents. 

Alexis Arquette va morir el setembre del 2016 als 47 anys d’edat. L’activista pels drets de la comunitat LGTB i actriu transgènere va morir a causa d’una fallida cardíaca després d’haver estat lluitant contra el VIH durant els últims 29 anys de la seva vida. 

Temes:

Premis Emmy