A 'SÁBADO DELUXE'

L'esperada tornada de Miriam Sánchez: mostra la seva nova imatge i parla de la seva depressió

L'excol·laboradora de televisió ha relatat l'infern que ha viscut durant els últims anys

miriam-sanchez-2

miriam-sanchez-2

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Era una de les entrevistes més esperades de ‘Sábado deluxe’. Després de diversos anys allunyada de la televisió, Miriam Sánchez va reaparèixer ahir a la nit davant de les càmeres de Telecinco per mostrar la seva nova imatge davant dels espectadors. Però més enllà de l’aspecte físic, l’excol·laboradora es va obrir en canal i va parlar sense embuts sobre la depressió que ha patit i de què encara continua recuperant-se. 

«La meva depressió va començar el 2015. Treballava moltíssim de dilluns a diumenge, barrejava bolos amb la meva carrera d’art dramàtic i amb tot el que feia per intentar tornar a posar-me a la tele després de l’acomiadament de MYHYV», va començar relatant Miriam. Segons ella mateixa va explicar, hi va haver un moment en què va quedar sumida en un pou: «Va arribar un dia en què alguna cosa em va fer ‘clic’ per dins i no em podia aixecar del llit. A partir d’allà no em venia de gust sortir al carrer, ni tan sols estar amb la meva família i amics». 

Notícies relacionades

Va ser llavors quan la guanyadora de ‘Supervivientes’ va haver de començar a prendre antidepressius. «He estat dos anys molt malament, m’he començat a recuperar fa un any i mig perquè la medicina, la teràpia i demanar ajuda fa efecte», va remarcar Miriam, que també va parlar els seus problemes d’addicció: «Fa molts anys vaig reconèixer que vaig tenir un coqueteig, quan feia cine eròtic, amb la coca. Vaig estar vuit anys en addicció i no he tingut recaigudes».

«La meva psicòloga em diu que em vaig curar quan em vaig quedar embarassada i mai he recaigut», va voler aclarir la convidada, que va donar més detalls sobre la seva malaltia: «Hi va haver una època en la que treballava molt, arribava un dia que tenia lliure i em passava amb l’alcohol i amb els ansiolítics». A més, va reconèixer que ha patit «un parell d’ensurts». «Quan vaig entrar en depressió, vaig fer dues tonteries on m’era tot igual. Ho fas sense voler anar-te’n, se t’escapa de les mans i ho fas compulsivament», va assenyalar durant l’entrevista.