NOVES ENTREGUES

'+Cotas' torna aquest dissabte a TVE amb la seva segona temporada

Sandra Daviú s'incorpora a l'equip de col·laboradors de l'espai presentat per Macarena Berlín

cotas

cotas

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘+Cotas’ torna aquest dissabte, 7 de setembre, a partir de les 09.30 hores a La 1. L’espai d’animals i mascotes presentat per Macarena Berlín, que en la seva primera temporada va registrar dades superiors a la mitjana de la cadena, tornarà a comptar amb un equip de col·laboradors entre els quals hi haIsmael Beiro, l’educador caní Israel Pérez i la reportera Susana Gasch

A més, tal com va avançar en exclusiva YOTELESandra Daviú ha fitxat per la segona temporada de ‘+Cotas’ per aportar al programa la seva experiència i frescor. D’aquesta manera, la popular comunicadora torna a TVE després d’haver presentat ‘España directo’ i el sorteig de la Loteria Nacional.

Notícies relacionades

El programa, dirigit per Albert Castillón, viatjarà per tot el país per conèixer associacions d’ajuda a animals abandonats, el treball dels falcons per a la seguretat dels ciutadans als aeroports i santuaris de cavalls i porcs vietnamites. A més, presentarà les mascotes de famosos com ara Màxim HuertaRafael Amargo, Samantha Vallejo-Nágera, Manu Tenorio i Ivonne Reyes, entre d’altres.

El format, coproduït per Granserol i Eurostar, s’ha gravat als estudis de Prado del Rei i s’ha realitzat amb la cura i la supervisió de GRETCA-AVEPA, el Grup d’Etologia i Conducta Animal de l’Associació de Veterinaris Espanyols.

Temes:

TVE