A LES 22:40

'The crossing' a Telecinco: Jude intentarà rescatar el seu fill amb un arriscat pla

the-crossing

the-crossing

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Telecinco emet aquesta nit nous capítols de ‘The crossing (La travesía)’ a partir de les 22:40. Jude, desesperat per rescatar el seu fill Oliver, contactarà amb Emma per demanar-li un favor que podria ajudar el nen, però que implicaria posar en perill tots els refugiats del campament. 

Reece també farà tot el possible per retrobar-se amb la seva filla Leah, que segueix a l’espera que la doctora Sophie pugui curar-li la malaltia i evitar, d’aquesta manera, que l’encomani a tot el campament. D’altra banda, el secret de Hannah sortirà a la llum i Paul revelarà una informació a l’agent Ren que li donarà algunes pistes sobre la migració anterior.

Notícies relacionades

En el segon episodi, Jude coneixerà que els refugiats del campament no van ser els únics en arribar a la Terra del segle XXI: un grup més petit va viatjar abans en el temps i Marshall està relacionat amb ells. A partir d’aquest descobriment, Jude començarà a buscar informació sobre la migració anterior.

El xèrif, per la seva part, investigarà una misteriosa desaparició mentre que la Sophie arriscarà la seva vida i la seva carrera per intentar ajudar Reece a salvar la vida de la seva filla Leah.

Temes:

Telecinco