BASADA EN LA NOVEL·LA DE MARÍA DUEÑAS

Leonor Watling i Rafael Novoa protagonitzaran 'La templanza', nova sèrie d'Atresmedia Studios per a Amazon

La plataforma ha revelat aquest dilluns els dos actors que encapçalaran el repartiment de la sèrie basada en la novel·la de María Dueñas

leonor-watling

leonor-watling

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Amazon Prime Vídeo ha realitzat aquest dilluns diversos anuncis relacionats amb les seves produccions espanyoles. A més de revelar que Jaime Lorente protagonitzarà la sèrie d’'El Cid', que es començarà a rodar al setembre, la plataforma ha informat que Leonor Watling Rafael Novoa seran els protagonistes de 'La templanza', basada en l’aclamada novel·la de María Dueñas i produïda per Atresmedia Studios ('El embarcadero'). 

Els aclamats actors donaran vida als personatges principals, Soledad Montalvo i Mauro Larrea, dins d’un repartiment que comptarà amb actors de diverses nacionalitats, segons ha avançat Amazon davant dels mitjans. Emilio Gutiérrez Caba, Juana Acosta, Esmeralda Pimentel, Nathaniel Parker, Alejandro del Madrid i Raúl Briones també formaran part de la producció, dirigida per Guillem Morales, Alberto Ruiz Rojo i Patricia Font.

“Estem emocionats de treballar amb Atresmedia Studios, María Dueñas i Guillem Morales per donar vida a una novel·la tan exitosa per als milions de membres de Prime, no només a Espanya, sinó també a tot el món”, ha declarat Georgia Brown, directora de sèries originals d’Amazon a Europa. 

Brown ha destacat que 'La templanza' tindrà "bellíssimes localitzacions" i que explicarà "la captivadora i explosiva història del viatge que entrellaça les vides de Soledad i Mauro, abordant temes com l’amor i la identitat". "Estem molt emocionats de començar la producció amb un repartiment increïble i un director de gran talent”, ha afegit. 

Sonia Martínez, Nacho Manubens i Tedy Villalba seran els productors executius de 'La templanza'. Susana López Rubio ('El tiempo entre costuras’) liderarà l’equip de guionistes, que també inclou Javier Holgado ('Presunto culpable'). Bernat Bosch Bausà com a director de fotografia, Pepo Ruiz en la direcció de vestuari i Dídac Bono en la d’art completaran l’equip. 

Sinopsi de 'La templanza'

'La templanza' és un drama romàntic basat en l’exitosa novel·la de María Dueñas ('El tiempo entre costuras’, 'Las hijas del capitán') ambientada a finals del segle XIX. Narra la història de Mauro Larrea i Soledad Montalvo, un home i una dona fets a si mateixos i amb uns destins que estan a punt de convergir en un lloc i un temps fascinants.

Notícies relacionades

Es tracta d’una història sobre la superació de l’adversitat, sobre com trobar el nostre lloc al món. Una història sobre com es construeix un imperi i com es pot perdre tot en un dia, sobre aventures en terres exòtiques i les segones oportunitats.

'La templanza' farà viatjar l’audiència a les tumultuoses comunitats mineres de Mèxic al segle XIX, passant pels elegants salons de la més exclusiva societat londinenca, per arribar a la vibrant Cuba del tràfic d’esclaus i, d’allà, a un Jerez gloriós on es trobaven els cellers més importants del món.