TENSIÓ A L'AMBIENT

El dard de Loles León a Irma Soriano a 'Ven a cenar conmigo': "¿Quina part de 'calla' no entens?"

L'actriu i la presentadora van protagonitzar un tens moment en la primera entrega de la nova edició del concurs

loles-leon-irma-soriano

loles-leon-irma-soriano

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

'Ven a cenar conmigo: gourmet edition' va fer el salt ahir a la nit a Telecinco amb la seva primera edició protagonitzada per complet per dones. Rosa Benito es va convertir en l’amfitriona i es va encarregar de cuinar per a Loles León, Irma Soriano i Belinda Washington, que van intercanviar opinions i es van llançar alguna cleca durant la vetllada.

El moment de màxima tensió va arribar després d’un divertit lapsus de la Rosa, que per a sorpresa de les seves convidades, va confondre la pasta de full amb el cabell d’àngel. Una vegada aclarida l’equivocació, Irma va anar a buscar el mòbil per acudir a Google i llegir en veu alta el procés d’elaboració de la pasta de full, fet que va provocar que a Loles León se li esgotés la paciència.

Notícies relacionades

Després de demanar-li en diverses ocasions que callés, sense èxit, l’actriu va optar per dirigir-se a Irma de forma tallant: "No sé quina part de la frase no entens. ¿Quina part de ‘calla’ no entens?". "Cap", es va limitar a respondre la presentadora enmig d’un ambient cada vegada més tens. "Cap, ja ho veig, no pares", va afegir Loles.

"És veritat tot el que ha dit, és l’evangeli", va assenyalar després l’exconcursant de 'GH VIP' mentre aplaudia amb ironia. "A veure si és l’evangeli per a tu, perquè potser tampoc ho entens", va replicar Loles. "Fins aquí sí, reina", va contraatacar Irma, que no es va quedar sense resposta: "Si calles, ho veurem demà".

Temes:

Telecinco