PRESENT EN LA MANIFESTACIÓ

Valentín de 'Masterchef', en l'Orgull amb Ciutadans: "Arrisco la meva integritat pels meus valors"

El tercer finalista del 'talent show' ha compartit diversos missatges a les seves xarxes socials després del bloqueig a la formació taronja durant la manifestació a Madrid

valentin

valentin

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La manifestació de l’Orgull LGTBI celebrada dissabte passat a Madrid va estar marcada per les bronques als representants de Ciutadans, que van haver d’abandonar la marxa després que un grup de persones els bloquegés el pas com a protesta a la seva presència a la desfilada. Del costat de la formació taronja hi havia un rostre molt conegut pels espectadors de 'Masterchef': Valentín, tercer finalista del ‘talent show’.

El cuiner, que en més d’una ocasió s’ha declarat com a votant de Ciutadans, va participar en la manifestació i ha compartit a les seves xarxes socials com va viure les protestes d’una gran part dels assistents cap al partit liderat per Albert Rivera. "Gairebé et peguen, noi", va escriure un tuiter que acompanyava el missatge amb una fotografia en la qual apareixia Valentín junt amb altres representants.

Notícies relacionades

"Un bon resum. Jo arrisco la meva integritat pels meus valors. Mentre d’altres es vanten d’aquestes agressions", va respondre l’exconcursant de 'Masterchef', que en un tuit posterior va afirmar que l’Orgull d’aquest any "ha constituït el retrocés més gran en la tolerància i la llibertat de tota la seva història". "Una pèrdua per a tothom, fins i tot per als que han boicotejat Ciutadans. Els agressors claudiquen davant de la intolerància, la violència i l’odi. Però la democràcia guanyarà", afegia en el seu missatge. 

Més endavant, després de rebre insults d’alguns usuaris, va compartir més reflexions: "No estar d’acord amb l’opinió d’un altre no significa que aquesta sigui imbècil, ni malvada, ni tan sols equivocada. Ni l’insult, ni l’assetjament, canviaran això".