EXCLUSIVA YOTELE

Mila Ximénez, Lydia Lozano i Kiko Hernández, els jutges fixos previstos per Telecinco per a 'Sálvame Talent'

Els tres col·laboradors més destacats de 'Sálvame' són els previstos per asseure's a la taula de valoracions del nou 'talent show' de Mediaset

salvame-talent

salvame-talent

3
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La gran aposta de l’estiu de Telecinco va prenent forma a poc a poc. La cadena produirà ‘Sálvame Talent’, un concurs de talent que pretén situar-se a mig camí entre ‘El semàfor’ i ‘Tú sí que vales’. El jurat es preveu que estigui compost per Mila Ximénez, Lydia Lozano i Kiko Hernández, segons ha conegut en exclusiva YOTELE

Segons la informació a què ha tingut accés aquest portal, sembla que hi haurà almenys una quarta plaça a la taula de valoracions que es cobrirà de manera rotatòria entre els diversos col·laboradors del magazín vespertí, que mostraran en aquest espai un nou perfil diferent de l’habitual, menys intens i més enfocat cap a l’humor.

Les actuacions de ciutadans anònims amb algun tipus d’habilitat, amb un punt friqui, desenraonat o esperpèntic, seran les grans protagonistes ‘Sálvame Talent’. No es descarta la participació de personatges coneguts, d’algun col·laborador del programa o fins i tot d’antics concursants d’altres ‘talent shows’, que al seu dia no van destacar precisament per assolir la victòria però almenys van aconseguir entretenir els espectadors amb els seus números.

La producció de la nova proposta de Telecinco i La fábrica de la tele ja porta en marxa diverses setmanes i s’espera que es pugui engegar amb les seves emissions per a finals del mes de juliol, just amb el final de l’actual edició de ‘Supervivientes’, que gràcies a Isabel Pantoja està assolint unes grans dades d’audiència.

Aquest estiu, ‘Sálvame Talent’ es convertirà en el gran (i gairebé únic) protagonista de la programació de Telecinco. De fet, YOTELE va avançar en exclusiva el dimarts 11 de juny que Mediaset havia decidit donar descans a l’equip de ‘Sábado Deluxe' i no produir noves entregues inèdites en directe durant el mes d’agost per primera vegada en els deu anys d’existència del format.

Un jurat amb els perfils més destacats de 'Sálvame'

L’elecció de Mila Ximénez, Lydia Lozano i Kiko Hernández com els jutges fixos previstos de ‘Sálvame Talent’ suposa la confirmació que es tracta dels tres perfils més potents del programa de Telecinco. Tots tres acumulen una llarga trajectòria televisiva i han ofert grans moments i protagonitzat enormes polèmiques al magazín de tarda.

Mila Ximénez després de treballar en mitjans com l’‘Abc’ o COPE, on va ser una de les col·laboradores més estretes d’Encarna Sánchez, va tornar a televisió de la mà d’‘Aquí hay tomate’ amb unes explosives declaracions sobre Isabel Pantoja. Posteriorment va fitxar pel mític‘Crónicas marcianas’ i d’allà va saltar a‘Sálvame’. Des d’aleshores, la col·laboradora ha compaginat la seva tasca en el programa de les tardes de Telecinco amb col·laboracions puntuals en debats de programes com ‘Supervivientes’ o ‘Las Campos’. A més, el 2016 es va atrevir a saltar des de l’helicòpter i a concursar a ‘Supervivientes’. Va arribar a la final i va aconseguir un meritori tercer lloc.

Notícies relacionades

Lydia Lozano es va donar a conèixer al mediàtic ‘Tómbola’ de Canal 9. Després de l’èxit a l’autonòmica valenciana, la periodista va fitxar per Antena 3, on va col·laborar a ‘De buena mañana’ i ‘A plena luz’. El 2003 va aterrar a les tardes de Telecinco per unir-se a l’equipd’‘A tu lado’.Quan va finalitzar el programa presentat per Emma García, la periodista va passar una etapa de sequera professional, però va tornar amb força a la cadena de Mediaset com a col·laboradora de ‘Sálvame’, tasca que encara exerceix i compagina amb col·laboracions en els debats dels ‘realities’ de Telecinco.

Kiko Hernández va néixer televisivament en la tercera edició de ‘Gran Hermano’.Des que va sortir de la casa no ha parat de treballar en televisió. Ha col·laborat a ‘Crònicas marcianas’, ‘A tu lado’ i ‘Sálvame’, on encara continua treballant actualment. A més, el madrileny ha arribat a presentar en diverses ocasions. El seu primer projecte com a presentador va ser ‘Las bodas de Sálvame’ i últimament s’ha convertit en presentador substitut de ‘Sálvame’.

Temes:

Sálvame