ALERTA, ESPÒILER

Pablo Iglesias relaciona el final de 'Joc de trons' amb la política espanyola

El líder de Podem ha analitzat el desenllaç de la producció d'HBO en el seu compte de Twitter

pablo-iglesias

pablo-iglesias

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Joc de trons’va arribar aquest diumenge al seu esperat desenllaç a HBO i Pablo Iglesias ha compartit les seves impressions sobre la mediàtica sèrie que ha marcat una època en la televisió. Si fa uns dies criticava el rumb que havien pres alguns dels personatges en la vuitena i última temporada de la producció, la nit de dilluns va escriure un tuit en què analitza el final i arriba a tres conclusions amb humor i ironia. 

(Atenció: espòilers)

El líder de Podem ha aplicat el final de ‘Joc de trons’ a la situació política espanyola, establint una curiosa relació entre diversos personatges i representants de diferents partits. “Echenique, president de la República”,escriu Iglesias fent una comparació entre el secretari d’organització del seu partit i Bran ‘El Tullido’, que al final de la sèrie acaba convertint-se en el nou Rei de Ponent.

Notícies relacionades

“Catalunya, Estat lliure associat,”afegeix el polític en el seu missatge. En aquest cas fa referència al regne del Nord, que mantindrà una línia independent a les ordres de Sansa Stark. “Iván Redondo continua de Mà de Rei”,finalitza Iglesias esmentant el conseller de Pedro Sánchez, que exerciria la funció de Tyrion Lannister.

Però les comparacions no van quedar aquí, ja que a petició dels seus seguidors, el secretari general de Podem va associarManuela Carmena, alcaldessa de Madrid, amb el personatge de Melisandre. D’altra banda, va llançar un petit dard a Antonio García Ferreras quan un usuari li va preguntar per Drogon, l’últim drac de Daenerys Targaryen que va arrasar amb el seu foc el Tron de Ferro. “Més periodisme”, va respondre Iglesias.