THRILLER ERÒTIC

El nu integral de Mario Casas a 'Instinto' de què tothom parla

El protagonista de la nova producció de Movistar+ deixa el seu cos al descobert els primers minuts de la sèrie

mario-casas

mario-casas

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després de l’arribada de la primera temporada per complet d’‘Instinto’  a Movistar+, era només qüestió d’hores que les escenes més pujades de to comencessin a circular per les xarxes socials. Una d’elles arriba durant els primers minuts del primer episodi i està protagonitzada per Mario Casas, que ja havia avançat que havia hagut de gravar plans “molt forts”.

Als fotogrames de què tothom parla a les xarxes socials, el conegut actor deixa el seu cos al descobert i mostra el seu penis en un nu integral que ha revolucionat cert sector de Twitter. “En Grey es queda curt al costat de Mario Casas a ‘Instinto’”, escriu una espectadora que compara el personatge de l’espanyol amb el protagonista de la popular saga eròtica ‘Cinquanta ombres d'en Grey’.

En la sèrie, produïda per Bambú Producciones, el Mario coincideix amb el seu germà Óscar Casas, que ha rebut nombrosos elogis pel paper que fa en la ficció. Miryam Gallego, Ingrid García-Jonsson, Lola Dueñas, Elvira Mínguez, Silvia Alonso, Bruna Cusí i Jon Arias són altres de les actrius que completen el càsting d’‘Instinto’, amb una primera temporada que consta de vuit episodis de 50 minuts de durada cada un.

Sinopsi d’‘Instinto’

El Marco (Mario Casas) és un jove empresari que lidera una de les companyies tecnològiques de més èxit del panorama internacional, ALVA, que ara presenta al mercat el seu últim prototip: CICLÓN, un cotxe elèctric propulsat per turbines que converteixen el vent en energia. Juntament amb ell treballen el seu amic i company d’estudis, Diego (Jon Arias), i també la seva dona, Bárbara (Bruna Cusí), l’eficient directora de màrqueting.

Notícies relacionades

A l’equip s’hi incorpora l’Eva (Silvia Alonso), una jove i ambiciosa enginyera amb moltes coses per ocultarque trencarà l’equilibri laboral i emocional entre els dos socis. Malgrat la seva popularitat, i al contrari que Diego, el Marco no és un home que destaqui per la seva vida social. És un solitari a qui ningú aconsegueix accedir des d’un lloc íntim, més enllà de la seva psicòloga, Sara (Miryam Gallego), de la qual depèn emocionalment.

Els fantasmes de Marco són infinits i, tot i que intenta lluitar contra ells, la seva veritable evasió són l’esport i un club privat. Tot canvia quan coneix la Carol (Ingrid García-Jonnsson), la nova psicopedagoga del seu germà José (Óscar Casas), un jove de 18 anys amb autisme, amb qui manté una relació complexa. Amb la Carol començarà un camí en què descobrirà qui és el seu pitjor enemic: ell mateix.