DISPONIBLE A LES PLATAFORMES DIGITALS

'El relámpago' d'Amaia: així és el videoclip del seu primer single

L'artista, guanyadora d''Operación triunfo 2017', ha publicat aquest divendres un avançament del seu àlbum

amaia

amaia

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

S’ha acabat l’espera. Un any i i tres mesos després de proclamar-se com a guanyadora d’'OT 2017', Amaia ha publicat durant la nit d’aquest dijous 'El relámpago', el tema que serveix com a avançament del seu primer àlbum d’estudi. Un single que, com era d’esperar, ha sigut rebut amb una gran expectació per part dels seus seguidors a les xarxes socials, on s’ha convertit en un dels temes de conversa del moment.

El tema d’Amaia ja està disponible a totes les plataformes digitals i ha arribat acompanyat d’un videoclip amb una notable factura visual i atapeït d’imatges memorables que ha rebut els elogis dels seus fans. En només unes hores ha assolit les 300.000 reproduccions a Youtube, on es manté en la primera posició en l’apartat de tendències.

Notícies relacionades

'El relámpag', que s’ha gravat a Buenos Aires, està composta i produïda per la mateixa Amaia juntament amb Santiago Ariel Barrionuevo, més conegut com  Santiago 'Motoritzado’, vocalista i compositor de la banda Él mató a un policía motorizado. El single ha sigut rebut amb crítiques de tota mena, tot i que està clar que no ha deixat indiferent ningú.

Aquest treball arriba després de la publicació d’'Un nuevo lugar', una cançó de tot just dos minuts de durada que Amaia va presentar durant la gran gala final d’'OT el 2018' el mes de desembre passat i que va ser entesa com un avançament de tot el que està per venir de la mà de l’artista navarresa. El disc complet veurà la llum el pròxim mes de setembre.

Temes:

Amaia Romero