HO EXPLICA A LES XARXES

Paco León anuncia que 'Arde Madrid' no tindrà segona temporada: "No ha sigut gens fàcil"

L'actor ha comunicat que la sèrie no tindrà continuïtat després de valorar "qüestions personals i professionals"

paco-leon

paco-leon

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

'Arde Madrid’ no tindrà continuïtat a Movistar+. Tot i que la plataforma va anunciar la seva renovació fa uns mesos, Paco León ha anunciat aquest matí que, després de valorar una sèrie de "qüestions personals i professionals", la sèrie no tindrà una segona temporada.

L’actor i crocreador de la ficció ha informat d’aquesta decisió a través de les seves xarxes socials, on ha expressat el seu agraïment a la plataforma: "Hem decidit NO fer segona temporada. El nostre agraïment immens a Movistar+ per estar allà recolzant el projecte i per entendre i respectar la nostra decisió".

Notícies relacionades

En un altre missatge, León destaca els "nombrosos premis" que ha aconseguit 'Arde Madrid’, així com el seu èxit al ser una de les sèries més vistes de Movistar+. "Ha sigut un orgull per a tots els que hi hem treballat i acabarà sent el que es va pensar en origen: una minisèrie. Una minisèrie històrica en diversos sentits", afegeix.

Movistar+, per la seva banda, també s’ha pronunciat sobre aquesta decisió a les seves xarxes socials: "Ai, Manolo. Per motius aliens a Movistar, 'Arde Madrid’ no tindrà finalment una segona temporada. A Paco i Anna només podem recolzar-los en la seva decisió, perquè rares vegades s’equivoquen. Us estimem".

Temes:

Paco León