AMB 15 ANYS

El ballarí Saïd Ramos es converteix en el primer guanyador de 'Prodigios' a TVE

El jove barceloní ha guanyat un premi de 20.000 euros i un curs de perfeccionament intensiu

said-ramos

said-ramos

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Saïd Ramos, un barceloní de 15 anys, es va convertir dissabte a la nit en el primer guanyador de ‘Prodigios’ a TVE. El jove ballarí va conquistar amb la seva actuació tots els membres del jurat i l’audiència present a l’auditori del Centre Cultural Miguel Delibes de Valladolid, encarregats d’escollir el vencedor de la nit mitjançant un sistema de vot electrònic.

Notícies relacionades

Amb la seva primera actuació, ‘Andantino’ de Txaikovski, Saïd va ser escollit per Nacho Duato com el millor de la seva categoria, la dansa. "M’ha encantat la teva actuació. La setmana passada et vaig fer una correcció i avui ho has fet genial”, va valorar el coreògraf, que es va convertir en un dels protagonistes de la nit al recordar els seus durs inicis en el món del ball.

Així és Saïd Ramos

Saïd prové d’una família lligada a l’art: els seus pares tenen una escola de dansa, la seva àvia dissenya roba de ballet i la seva besàvia cantava flamenc. La seva vida és la dansa i reconeix que és “l’única forma de vida” que concep. Ahir a la nit es va convertir en el primer ‘Prodigio del Año’, títol que el permet disfrutar del gran premi de 20.000 euros en metàl·lic i un curs de perfeccionament intensiu al Centre d’Alt Rendiment Musical de la Universitat Alfons X el Savi.

Temes:

TVE