A TELECINCO

Alejandro Albalá, Karina i Aurah Ruiz, entre els convidats del pròxim 'Sábado deluxe'

Alaska i Mario també seran entrevistats per María Patiño a l'espai de La Fábrica de la Tele

sabado-deluxe

sabado-deluxe

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

En plena Setmana Santa, Telecinco mantindrà aquest dissabte l’emissió habitual del 'Deluxe'. Encara amb la ressaca de la final de 'GH Dúo', el programa presentat per María Patiño rebrà al seu plató un dels protagonistes de l’edició: Alejandro Albalá. L’exnòvio de Sofía Suescun s’enfrontarà a les preguntes dels col·laboradors i parlarà de tots els fronts que té oberts; entre ells, les declaracions del seu pare durant la seva estada a Guadalix de la Sierra. 

Notícies relacionades

Una altra de les convidades que passarà pel format de La Fábrica de la Tele és la cantant Karina. La primera edició de 'GH Dúo' també hi serà molt present durant l’entrevista a la intèrpret de 'El baúl de los recuerdos’, que parlarà del punt en què està actualment la seva relació amb Juan Miguel, el seu exmarit. Jutjant per l’avenç, l’artista arribarà disposada a avivar la seva guerra amb l’exconcursant. 

A més de les entrevistes a Alejandro Albalá i Karina, Aurah Ruiz, exconcursant de 'GH VIP 6', reapareixerà a la televisió per compartir els durs moments que està vivint per la malaltia del seu fill. D’altra banda, Pepi Valladares parlarà de la participació d’Isabel Pantoja a 'Supervivientes', mentre que Alaska i Mario visitaran una vegada més el programa per xerrar amb María Patiño i els col·laboradors.