JUNTS A MADRID

Cepeda i lndia Martínez canten '90 minutos' i confirmen la seva col·laboració en un nou tema

Els artistes treballen en una cançó que estarà inclosa en la reedició de 'Principios', primer àlbum del gallec

india-cepeda

india-cepeda

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

No hi ha dubte que Cepeda és un dels cantants que més èxit està tenint després del seu pas per 'OT 2017'. El gallec es troba en plena gira i pels concerts que ha ofert han passat artistes com Andrés Suárez, David Otero, Roi o Bely Basarte, entre d’altres. El 19 de març passat va arribar el torn d’India Martínez, i tots dos van aprofitar per confirmar la seva primera col·laboració en un estudi de gravació.

Després d’interpretar a duo el conegut '90 minutos’ de la mateixa India al Teatro Nuevo Apolo de Madrid, l’artista es va adreçar al públic que disfrutava del concert: "Hi haurà més moments així, tenim alguna cosa entre mans". "Aquesta cançó ja és teva també, però en tenim una altra de més nostra encara", es va dirigir a Cepeda, que es va limitar a respondre amb un "nostra i de ningú més".

Notícies relacionades

D’aquesta forma, els dos artistes ja treballen junts en un nou tema que estarà inclòs en la reedició de 'Principios', el primer disc de Cepeda, que veurà la llum en els pròxims mesos. Així ho havia avançat el mateix intèrpret fa uns dies. Després del seu èxit a Madrid, continuarà amb la gira que el portarà per ciutats com Oriola, Sabadell, Vigo, Cartagena, Roquetas de Mar Valladolid, entre altres.

A més, Cepeda tornarà a recórrer el país a partir del setembre acompanyat d’Ana Guerrad’Ana Guerra. Els dos ‘extriunfitos’ emprendran una gira conjunta de la mà d’imaginBank que arrencarà el dia 28 del mes esmentat a ValènciaTenerife, Lleó, Bilbao, Madrid, Barcelona, Màlaga, Saragossa Gijón són altres localitats que rebran els joves artistes.