A 'SALVADOS'

Inés Arrimadas explica a Jordi Évole què votava abans de ser de Ciutadans

«Encara tindran raó els que us anomenen arlequí taronja", va dir el presentador a la líder del partit a Catalunya després de la seva confessió

evole-y-arrimadas

evole-y-arrimadas

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després de posposar-lo una setmana a causa del’entrevista exclusiva de Jordi Évole a Nicolás Maduro, La Sexta va emetre ahir a la nit l’esperat cara a cara entre Inés Arrimadas i Irene Montero a 'Salvados'. Les polítiques de Ciutadans i Podem van intercanviar les seves opinions sobre diversos assumptes i, fins i tot, van protagonitzar alguna picabaralla, sobretot a l’abordar la situació de Catalunya. 

Un dels moments més sonats va arribar quan Évole es va interessar pel vot d’Arrimadas en la seva primera vegada davant de les urnes, abans de l’existència del partit taronja. "La primera vegada vaig votar en blanc, ho recordo perfectament. Després he votat diferents opcions, depenent molt de si eren eleccions generals, locals, autonòmiques... ", va respondre sense mullar-se gaire. 

Notícies relacionades

La resposta no va convèncer Évole, que va insistir: "¿Diferents opcions? ¿Quines?". "Partits independents, sobretot en l’àmbit local, partits del bipartidisme...", va afegir Arrimadas mentre el presentador posava sigles a aquestes formacions: "PP i PSOE". "Partits del bipartidisme, en són dos, no hi ha gaires opcions...", va confirmar la convidada. 

"Això de votar diferents opcions polítiques... Al final encara tindran raó aquests que us anomenen l’arlequí taronja", va deixar anar Évole. Arrimadas va defensar que "molts espanyols han canviat de vot", provocant un altre incís del periodista: "Potser hi ha molts espanyols que són arlequí taronja". "O potser n’hi ha molts que són de centre i no tenien l’opció de votar el que volien", va concloure ella. 

Temes:

Salvados