HA ARRIBAT EL SEU MOMENT

Lion aconsegueix ple de 'coaches' a 'La voz' després de ser rebutjat a 'OT 2017'

El concursant va decidir incorporar-se a l'equip de Luis Fonsi després de convèncer tots els jutges amb la seva versió de 'Toxic'

lion-la-voz

lion-la-voz

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Concursants com Alfred o Nerea van aconseguir entrar a l’Acadèmia d’'OT 2017' després de no passar les audicions a cegues de 'La voz' durant la seva etapa a Telecinco. I ahir a la nit va passar el cas contrari. Lion, un noi que es va quedar a les portes del xou de talents de TVE, va arrasar en l’espai musicald’Antena 3 i va aconseguir ple de ‘coaches’.

Alguns espectadors de 'La voz' van assenyalar a les xarxes socials que l’equatorià ja havia provat sort a 'Operación triunfo’ durant l’edició del 2017. De fet, van començar a circular imatges en què apareixia en una de les fases finals al costat d’Aitana. Aquesta curiositat deixa encara més clar que els jutges es regeixen per criteris molt diferents a l’hora d’escollir uns concursants o uns altres.

Notícies relacionades

Un any després del pas pels càstings d’'OT 2017', Lion va decidir apostar per una versió del mític 'Toxic' de Britney Spears, amb la seva guitarra, en les audicions a cegues de 'La voz'. Amb un parell de notes, el cantant va deixar impressionats els 'coaches’ i Pablo López i Antonio Orozco van prémer els botons a l’instant.

Més endavant, Luis Fonsi i Paulina Rubio també es van deixar portar per la veu de Lion i van girar les cadires per intentar convèncer-lo que s’unís als seus equips. Finalment, després d’escoltar una tirallonga d’elogis dels quatre 'coaches’, l’artista va decidir escollir Fonsi

Temes:

La Voz