L'HI EXPLICA A BRONCANO

La confessió de Paco León a 'La Resistencia': "A 'Aída' vaig guanyar moltíssims diners"

L'actor va visitar l'espai de #0 i va recordar la seva etapa en l'exitosa comèdia que va emetre Telecinco

paco-leon

paco-leon

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Paco León es va passar ahir a la nit per 'La Resistencia' i no es va deslliurar de la pregunta que David Broncano li fa a tots els seus convidats: "¿Quants diners maneges?". "Ho anava a dir però he pensat que no, perquè ara me’n vaig a Mèxic i hi ha molts atracaments. És molta irresponsabilitat", va assegurar l’actor, que malgrat no respondre la qüestió, sí que va recordar el sou que s’embutxacava quan treballava a 'Aída'

Notícies relacionades

"Guanyava moltíssims diners. Cada temporada anava a més, o deia que me n’anava... Ja se n’havia anat Carmen Machi i no me’n podia anar jo també", va reconèixer Paco León amb el seu habitual sentit de l’humor. D’altra banda, va recordar que el gestor li va recomanar que es creés "una societat limitada per pagar menys". "Era completament legal", va recalcar l’actor, a qui, no obstant, no van tardar a arribar-li els "desfalcs d’Hisenda". 

Així mateix, l’actor va fer referència al cas de Màxim Huerta, que va dimitir del seu lloc com a ministre pels seus problemes en el passat amb Hisenda. "Hi va haver gent que es va ficar en plets... Jo no em vaig ficar en plets, jo vaig pagar i punt. Per això no tinc tants diners com hauria de tenir", va comentar en l’entrevista, en la qual també va assegurar que a partir d’aquest assumpte va decidir "canviar de gestor". 

Temes:

Paco León