ACTUARÀ A LA GALA

Cepeda torna a l'Acadèmia d''OT': "Podreu viure de la música, és el regal més gran d'aquest programa"

El concursant d''OT 2017' ha tornat per compartir la seva experiència amb els aspirants de l'actual edició

cepeda

cepeda

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

A la gala d’aquesta nit, 'OT 2018' rebrà sobre l’escenari a un dels concursants de l’anterior edició: Luis Cepeda. Hores abans que comenci l’espectacle, el gallec ha tornat a l’Acadèmia en la qual va estar una mica més de dos mesos per fer-los una visita als aspirants d’aquest any i compartir quina ha sigut la seva experiència després del seu pas pel ‘talent show’

Nerviós i emocionat, Cepeda els ha avisat dels canvis que s’acosten a les seves vides: "El que us trobareu és molt ‘heavy’". "Heu d’aprofitar el moment que us dona aquest programa. Quan sortiu d’aquí serà el millor any de les vostres vides. És intens, estrany, nou, una cosa bonica, és el que em va passar a mi", ha comentat davant els vuit concursants. 

El cantant ha recordat que 'OT 2017' li va obrir les portes de la indústria musical: "Em van ploure entrevistes, feina. Podeu viure del que us agrada, de la música, en una mesura o en una altra és el regal més gran que us donarà aquest programa". D’altra banda, els ha recomanat que mai canviïn la seva manera de ser: "El que mola és que us estan veient tal com sou. Jo no he canviat, a Twitter la cago i abans també". 

"Al sortir, treballeu. No estigueu ni una setmana sense fer res", els ha aconsellat Cepeda abans de parlar de la gran oportunitat que li va arribar després de sortir de l’Acadèmia: "Em van oferir fer un disc, vaig tenir molt bona relació amb amb el productor i això és important". 

El seu missatge als 'haters'

Notícies relacionades

Després de recórrer tots els racons de l’Acadèmia i cantar 'Llegas tú', un tema que va començar a compondre durant la seva estada en el concurs, Cepeda també ha dedicat una estona de la seva visita a parlar dels ‘haters’. "En tinc molts de dividits per moltes zones d’Espanya", ha fet broma abans de posar-se una mica més seriós.

"Tireu endavant i passeu. Són persones que segurament tinguin problemes i ho paguen a les xarxes. No parlo de crítiques constructives o destructives, parlo de fer mal. Si arribes a entendre per què et posen a parir, és quan realment et deixa d’afectar i ho entens", ha afirmat l’intèrpret.