A LES 22:40 HORES

Vuit parelles iniciaran aquesta nit el seu 'Intercambio consentido' a Antena 3

eli-y-david-pareja-intercambiada-1

eli-y-david-pareja-intercambiada-1 / Jeosm

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Antena 3 estrena aquesta nit, a les 22:40 hores, 'Intercambio consentido’, el nou format produït per Shine Iberia ('Masterchef', 'La Isla') que portarà vuit parelles reals amb grans conflictes a intercanviar-se dins d’una teràpia que suposarà un punt de no retorn per superar les seves respectives dificultats.

Durant dues setmanes, dues parelles es creuaran per conviure amb un complet desconegut com si tinguessin una relació, en un entorn neutral, sense mòbil ni internet, on compartiran bany, llit, vida i intimitat. Fins i tot sortiran en alguna escapada romàntica que els ajudarà a relaxar-se, despreocupar-se, trobar a faltar el seu veritable amor i potser fins i tot enamorar-se. En aquest nou acompanyant hi trobaran trets que troben a faltar en les seves parelles reals i els revelaran actituds errònies que cometen, potser trobaran precisament tot allò que la seva parella els retreu i es veuran així reflectits.

Mentre duri la teràpia no podran estar en contacte amb les seves parelles, però sí que rebran informació del que estan vivint i sentint amb el seu nou acompanyant. Al final de la convivència, cada parella ha de decidir si es retroben per tornar a intentar-ho o per deixar-ho definitivament.

Notícies relacionades

El psiquiatre Iñaki Vázquez i la ‘coach’ Covadonga Pérez Lozano, tots dos experts en teràpia de parella, han estudiat bé els casos i creuen que encara hi ha esperança, per això els proposaran participar en aquest intercanvi. Les parelles són minuciosament seleccionades perquè cada encreuament de parelles sigui realment enriquidor per a les dues parts, bé perquè es complementen o perquè són pols oposats. En aquest nou company trobaran un revulsiu que els farà ser conscients dels problemes.

Durant l’intercanvi, Iñaki i Covadonga analitzaran els seus comportaments i els marcaran diferents exercicis que els obligaran a sortir de tot allò a què estan acostumats i enfrontar-se a nous reptes per superar els seus problemes i descobrir actituds que potser han de canviar.