EL PROGRAMA RESPON

Cepeda llança un atac a 'Cazamariposas': «Vergonya de periodisme feu"

El concursant d''OT 2017' va arremetre contra el programa de Divinity amb un tuit que va esborrar al cap de pocs minuts

cazamariposas-cepeda

cazamariposas-cepeda

2
Es llegeix en minuts
SERGIO L. MERILLAS

Cepeda continua sense encaixar bé que es parli de la seva vida privada. El concursantd’'OT 2017' va anunciar diumenge passatla seva ruptura amb Aitana, amb un comunicat en què assumia que aquest episodi es convertiria en notícia. No obstant, el gallec ha esclatat a les seves xarxes socials després que aquest dilluns la segona edició de 'Cazamariposas' es fes ressò de la informació.

Amb el seu habitual sentit de l’humor, l’espai de Divinity va tractar ahir a la nit la separació de Cepeda i Aitana, i a més, es va desplaçar fins a la casa de la noia per intentar obtenir algun tipus de declaració. El triunfito, que la setmana passada va amençar d’abandonar Twitter, no va dubtar a recórrer a la xarxa social de l’ocell blau per deixar clar el seu descontentament amb l’espai de La Fábrica de la Tele. 

"Puta vergonya de periodisme feu, així us ho dic", va escriure en el seu compte de Twitter, arremetent d’aquesta manera contra l’equip i els presentadors de 'Cazamariposas', igual que havien fet els seus fans durant l’emissió del programa. Un missatge que el mateix Cepeda es va encarregar d’esborrar minuts més tard, però que va arribar a la redacció del programa. Davant d’aquesta reacció, Nuria Marín i Nando Escribano no van dubtar a respondre de manera taxativa. 

Notícies relacionades

"Que ens digui on hem d’apuntar-nos als seus cursos de Periodisme. Som llicenciats i ens van fer classe bons periodistes, espero que ell ens faci un curset de com fer la nostra feina", va començar dient Marín. Escribano, per la seva part, va assenyalar que Cepeda és "famós des de fa mig segon", i va afegir: "Així no et guanyaràs el respecte dels mitjans ni de ningú. Quan hagis de promocionar la teva gira, no sé quants mitjans et voldran atendre". 

"Quan facis un photocall, la premsa que t’interessarà és la del cor. I aquest programa, ara mateix, no té gaires ganes de cobrir res que tingui a veure amb la teva feina. No qüestionarem les teves capacitats com a cantant, perquè jo d’entrada no he sentit res del que cantes", va rematar la presentadora, que ha sigut bloquejada per Cepeda a Twitter.