DEP

Sonia Monroy, destrossada després de la inesperada mort del seu germà

La concursant de 'Supervivientes 2011' ha comunicat la notícia a les seves xarxes socials

sonia-monroy

sonia-monroy

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Sonia Monroy viu un dels seus moments més complicats. La cantant i col·laboradora de televisió està molt afectada després de la inesperada mort del seu germà en un accident de moto, tal com ella mateixa ha comunicat en el seu compte d’Instagram. Un dolor que s'afegeix al que li provoca l’estat de salut de la seva mare, greument malalta. 

De fet, Sonia ha escrit una carta de comiat en què reconeix que estava preparant-se per "veure partir" la seva progenitora, però no el seu germà. "És difícil entendre per què la vida és tan dura i et pren un ésser estimat provocant un dolor horrible", assenyala la concursant de 'Supervivientes 2011' a les seves xarxes socials. 

 

Notícies relacionades

En el text, que acompanya amb una fotografia en què apareix al costat del seu germà, lamenta: "Ahir estaves somrient al meu costat i avui estic condemnada a no tornar-te a abraçar". "Reviure per segona vegada que un accident de moto s’emporti un germà està sent el mes dolorós que m’ha passat en la vida, estic abatuda, destrossada", assenyala Sonia. 

Quan ha donat a conèixer la notícia, l’exintegrant de les Sex Bom ha començat a rebre nombrosos missatges de recolzament i d’afecte per part dels gairebé 30.000 seguidors que acumula a Instagram.