Posa fi als rumors

Cristina Pedroche desmenteix Kiko Hernández: "No estic embarassada"

El col·laborador de 'Sálvame' va assegurar que la presentadora i Dabiz Muñoz podrien estar esperant el seu primer fill

pedroche

pedroche

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

La setmana passada, Kiko Hernández va assegurar a 'Sálvame' que Cristina Pedroche podria estar embarassada. Una bomba de la qual innombrables mitjans van començar a fer-se eco. No obstant, es tracta d’una informació rotundament falsa. Així ho ha assegurat la mateixa presentadora a través d’un vídeo compartit al seu Instagram, en el qual desmenteix que estigui esperant un fill juntament amb Dabiz Muñoz

"Som al juliol i ara, a l’estiu, hi ha poques notícies. Però abans d’afirmar una cosa així, truca’m, consulta-m’ho. Tinc família i amics que em truquen per preguntar-me si és veritat que estic embarassada i se’m queda una cara...", comença dient la de Vallecas en la gravació amb cara seriosa.

"Tot això surt perquè em van veure entrar al ginecòleg... ¡Compte! I ja han dit que era una clínica de fertilitat, que m’anava a fer les primeres ecografies... Totes les dones hi hem d’anar mínim una vegada a l’any, i és el que estava fent", ha explicat Pedroche abans de recalcar que "no tindrem ni una Pedrochita ni un Dabizito". 

Pedroche: "La pressió sempre acaba en la dona"

Notícies relacionades

D’altra banda, ha aprofitat la gravació per mostrar el seu malestar per la pressió que es posa sobre les dones perquè siguin mares: "Quan ens apropem als 30, o som més grans, se’ns diu que se’ns passa l’arròs. Que després no podrem, que si no tenim fills no serem dones completes ni felices...". 

A més, assenyala que la pressió "sempre acaba en la dona". "Una dona que no vol o que no té fills és una soltera, mentre que en el cas de l’home és un solter d’or", afirma la presentadora d’Atresmedia.