Última convocatòria

Prop de 3.500 aspirants es presenten als càstings d''OT' a Madrid

Aitana, Ana Guerra, Miriam, Amaia i Nerea han donat consells als possibles futurs concursants

casting-ot

casting-ot

2
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Èxit de convocatòria del càsting final d’'OT 2018', celebrat aquest dimarts a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agronòmica, Alimentària i de Biosistemes de la Universitat Politècnica de Madrid. A les proves s’han presentat un total de 3.460 persones, mil més que les registrades l’estiu passat en la capital durant els càstings d’'OT 2017'. A la cita d’avui no hi han volgut faltar Amaia, Aitana, Miriam, Nerea i Ana Guerra, que han repartit sort i adhesius a alguns dels aspirants. 

Amaia, en el càsting d’'OT 2018' a Madrid. / RAÚL TEJEDOR (RTVE)

Aitana, que s’ha atrevit fins i tot a repetir el càsting que va superar fa un any, els ha recomanat que siguin fidels a ells mateixos i ha explicat com ha canviat la seva vida després del seu pas per l’Acadèmia d’'OT el 2017'. “Tot és nou: nous amics, viatjar molt per Espanya, tenir l’oportunitat d’anar a Los Angeles a gravar...". Amaia, per la seva banda, els ha animat a fer amics: "Viure el càsting és una experiència increïble"

Aitana, en el càsting d’'OT 2018' a Madrid. / RAÚL TEJEDOR (RTVE)

La Miriam ha assegurat sentir "nostàlgia" al reviure les proves que li van obrir les portes de l’Acadèmia d’'OT 2017'. “Tinc molts records de mirar enrere i veure’m a la cua fa un any amb el meu germà esperant que em toqués a mi, sense saber el que passaria i, desobte, mira en quin punt estem ara i tot torna a començar”,ha assenyalat la intèrpret de 'Hay algo en mí’. 

Miriam, Amaia i Noemí en el càsting d’'OT 2018' a Madrid. / RAÚL TEJEDOR (RTVE)

La Nerea, que continua triomfant amb el paper de María Casado a 'La llamada', també ha tingut unes paraules motivadores cap als aspirants: "Si reben un no, no passa res, perquè a tothom li han dit no a la vida, i al final has d’acceptar que de vegades no és el teu moment i que, si t’hi esforces, ho aconseguiràs”.

Nerea li entrega un adhesiu a una de les aspirants. / RAÚL TEJEDOR (RTVE)

Notícies relacionades

L’Ana, que s’ha pronunciat sobre la seva polèmica entrevista a 'Amigas y conocidas’, també ha aconsellat els possibles futurs concursants: "Si tenen aquest àngel i aquesta il·lusió per la música que intentin deixar els nervis de banda i mostrin això que els fa ser especial i únics"

Ana Guerra i Noemí Galera escolten una aspirant. / Raúl tejedor (rtve)

Al llarg d’aquestes sis setmanes, segons indica RTVE en una nota, més de 16.000 persones s’han presentat a les proves celebrades a Barcelona, Alacant, València, Mallorca, Donostia, Vigo, Tenerife, Màlaga, Sevilla i Madrid, davant de l’equip de càsting format per Noemí Galera, Ismael Agudo, Pablo Wessling i José Marín