Anar al contingut

Primer fitxatge

David Bisbal serà coach de 'La Voz' a antena 3

La cadena d'Atresmedia s'emporta també el cantant després d'arrabassar-li el format a Telecinco

REDACCIÓN YOTELE

David Bisbal serà coach de 'La Voz' a antena 3

Antena 3 ja ha començat a donar forma a 'La Voz', una de les seves grans apostes per l’entreteniment per a la pròxima temporada. Després que la cadena d’Atresmedia arrabassés a Telecinco els drets del format, una de les incògnites que més expectació ha generat és la identitat dels coaches  que seran en la nova etapa del talent show que triomfa a tot el món. Un misteri que ja s’ha començat a resoldre. Segons informa FormulaTV, un d’ells serà David Bisbal

Antena 3 ha fet, almenys de moment, una aposta segura i així s’ha decantat per un rostre que ha estat molt lligat al format durant els seus anys a Mediaset. Bisbal ja ha exercit com a coach a la primera i a la segona edició de ‘La Voz’ amb adults, mentre que a 'La Voz Kids' ho ha fet en les seves tres primeres edicions. 

Es tracta, sens dubte, d’un dels coaches més emblemàtics de 'La Voz' al nostre país. Fins ara, es desconeix si el d’Almeria estarà acompanyat per altres dels artistes que han ocupat les cadires giratòries des de l’estrena del programa el 2012 o sí, per contra, optarà per donar una oportunitat a altres artistes consagrats del panorama musical per donar-li així una alenada d’aire fresc.

Resulta que Chenoa era un dels noms que sonava com a presentadora o coach de 'La Voz', a causa del seu contracte de cadena amb Antena 3. Per aquesta raó, des que s’ha conegut la notícia, les xarxes socials han començat a fantasiejar sobre la possibilitat que els intèrprets que van popularitzar Escondidos tornin a retrobar-se en un plató de televisió... O pels passadissos d’Atresmedia.