CONFIRMAT

'Hechos reales': el nou programa de Jordi González a Telecinco

El presentador es queda sense 'GH VIP' però conduirà un nou format a l'estiu

jordi-gonzlez

jordi-gonzlez

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Mediaset Jordi González. El presentador s’ha quedat aquest any sense 'GH VIP'que passarà a mans de Jorge Javier Vázquez, però no es quedarà de braços plegats en el grup de Fuencarral. Aquesta tarda, ha confirmat l’exclusiva de YOTELE avançant el títol del seu nou programa: "Hechos reales".

Tal com va explicar aquest portal fa uns dies, Telecinco prepara la que serà una de les seves grans apostes per als mesos estiuencs amb el conegut comunicador al capdavant. 'Hechos reales’ estarà produït per Mandarina i recordarà els grans casos de la crònica negra pas en els últims 25 anys, a través d’una sèrie de documentals monotemàtics.

Després de l’emissió de cada entrega, Jordi González serà l’encarregat de moderar un debat sobre el cas en què s’hagi centrat. A més, estarà acompanyat en plató per tertulians especialitzats i persones que van tenir algun tipus de vincle amb els protagonistes del documental.

Notícies relacionades

Tot apunta que 'Hechos reales’ serà l’aposta de Telecinco per a diumenge a la nit i podria desembarcar a la cadena abans que acabi el mes, ja que la intenció és que es mantingui en antena almenys fins al setembre.

Jordi González tornarà a ser, així, un dels rostres de l’estiu a Telecinco, on l’any passat va presentar el fallit 'Mad in Spain' amb Nuria Marín. D’aquesta manera, la cadena ha optat per encarregar-li al presentador aquest projecte en lloc de 'GH VIP', que arribarà a la graella el setembre després de més d’un any de descans. Jorge Javier Vázquez es posarà per primera vegada al capdavant de la versió amb famosos de 'Gran Hermano', després del seu bon paper a 'Supervivientes’.